Rejse- og Kulturklubben

At rejse er at leve...

Rejse og Kulturklubben
arrangerer flodkrydstogt med Riis Rejser


Turen går til Holland fra den 16.04 – 21. 04. 2016 i 4-stjernes bus.
Se rejsen hos Riis Rejser her.
Se opsamlingssteder længere nede på siden.


Image 10-11-2015 at 17.15

Prisen er kr. 6.100.

Ved par, hvor den ene er seende ledsager bliver rejseprisen reduceret med 200,- kr.
Vi har reserveret 14 pladser i bussen, Risrejser skal have deltagerlisten den 15. december,
så hurtig tilmelding, hvis der skal flere med.
Depositum på kr. 1.100,- indbetales den 31.01. 2016
Restbeløb indbetales den 01.03. 2016.


Tilmelding til
Bodil Thuesen
mobil: 40 79 44 49
bodilt@esenet.dk

Anina Belise Pouls
Tlf. 24 27 36 86.
anina@profibermail.dk

På vegne af rejseudvalget
Anina Belise.


Image 10-11-2015 at 17.16

Rejseplan

1. dag: Danmark – Holland
Rejsen går fra Danmark via Padborg til vores overnatningshotel i Holland.

2. dag: Amsterdam og ombordstigning
Efter morgenmaden fortsætter vi rejsen mod Amsterdam. Vi skal ikke så langt, så vi tager en flot køretur ud over det flade og kanalfyldte landskab ved Zuidersøen. Vi holder en lille formiddagspause i Volendam, inden vi ankommer til Amsterdam omkring middag. Her har vi en hel, spændende eftermiddag til at nyde Hollands største by. Vi kører ind til centrum og sammen med rejselederen, går vi en lille byrundtur bl.a. forbi Anna Franks hus og langs de mange, smukke kanaler til Kalverstraat, der er byens hovedstrøg. Sidst på eftermiddagen går vi om bord, og efter indkvartering serveres middagen i skibets restaurant. Vi sejler mod Rotterdam, som vi ankommer til hen på natten.

3. dag: Fra Rotterdam mod Antwerpen
Vi har formiddagen i Europas største havneby, Rotterdam. Vi ser byens gamle centrum, og får også mulighed for at komme op i den ca. 100 meter høje Euromast, hvorfra vi har et enestående vue over havnen, byen og de mange kanaler. Vi spiser frokost om bord, mens sejladsen går via indlandshavet mod Antwerpen, en af verdens største havne. Den belgiske havneby har tradition for handel, og skibe fra hele verden mødes her. Vi lægger til kaj i Antwerpen midt på aftenen.

4. dag: Antwerpen
I Antwerpen skal vi nyde en formiddag med arkitektur, kunst og så naturligvis diamanter. Antwerpen er kunstneren Rubens by, diamanternes by og en rigtig havneby med ca. 500.000 indbyggere. Vi har masser af tid til at snuse ind af denne flotte og moderne by. Over middag er vi tilbage på skibet og nyder frokost og eftermiddagen, alt imens vi begynder at sejle mod Amsterdam igen.

5. dag:  Keukenhof og Amsterdam
Efter morgenmaden kører vi de få kilometer til den store blomsterpark, Keukenhof, hvor tulipaner og mange andre blomsterarter netop her i forårsmånederne står i fuldt flor og er en fryd for øjet. Der er masser af tid i den store park, inden vi kører tilbage til vores skib og fri eftermiddag i Amsterdams centrum. Skibet sørger i dag for dejlige madpakker til vores udflugt til Keukenhof. Bliver du på skibet og sejler med til Amsterdam serveres frokosten om bord. Om aftenen er der tilbud om en kanalsejlads (ikke inkl.), eller måske har du lyst til at se det berømte Red Light District.

6. dag: Hjemrejse Efter dejlige feriedage på floden, tager vi afsked med skibet, og kører igen tilbage til Danmark.

—————————
En lille beskrivelse af vores fantastiske og - I lighed med rejseklubbens øvrige arrangementer - storartede oplevelse,
at være med på blomsterkrydstogt - et imponerende farveorgie.
Det var mit indtryk, at vi alle syntes bedre om buschaufføren end om guiden, som dog var god til at sørge for drinks m.v., mens chaufføren fyrede vittigheder af

Ingelise Lendal.
2016-04-20 18.56.112016-04-20 11.11.052016-04-20 11.06.10