Rejse- og Kulturklubben

At rejse er at leve...

Singleklubbens sommerferie gik i r til Prag, fra den 9.-15. september 2012. Sønderjyllands kredsen havde arrangeret turen, vi meldte os til hos dem, da vi ikke selv kunne fylde en bus. Medlemmer fra Syd-Vestjylland kredsen deltog ogs.
Vi fik alle en stor oplevelse, bde mht. til de byer vi var i, samt en dejlig oplevelse med de andre, som var med p turen. Vi havde 1 overnatning i Berlin p vejen til Prag og igen 1 overnatning p vejen hjem i nærheden af Halle, det var nogle dejlige hoteller.
I Prag s vi mange smukke bygninger, og guiden som vi havde med kunne fortælle mange gode historier om byen Prag. En aften oplevede vi den fantastiske Fontæne med musik og vandkunst. MAMMA MIA s original. Link: http://www.krizikovafontana.cz/en
Vi besøgte ogs bøhmiske krystalfabrik i Nizbor. Se link: http://www.youtube.com/watch?v=QR5W31dXVMw Vi s hvorledes det verdensberømte bøhmiske krystal bliver fremstillet Vi sluttede dagen af med en sejltur p Moldua, hvor vi spiste middag og oplevede den smukke by fra vandsiden.
P vejen hjem til Danmark holdt vi en pause i kulturbyen Dresden, for at se p den smukke promenade langs Elben og beundre de imponerende bygninger som ligger her. Middag og overnatning i omrdet omkring byen Halle Det var en stor oplevelse at være med p turen, og alle fik noget med hjem, om en dejlig ferie. P turen var vi 37 personer i aldersgruppen 35-80 Vi hørte kun om tilfredshed p turen, men der er jo altid skønhedsfejl som kan rettes til næste gang.
Skagens turen den 4. – 6- maj 2012
Vi var 17 personer fra Shcsk. som havde meldt os til turen til Skagen. Vi drog glade af sted, skønt der var udfordringer inden vi nede toppen af Danmark. Broen var jo blevet psejlet et par mdr. forinden s vi skulle skifte i Aalborg, og finde en bus, det havde sine vanskeligheder, men vi nede da Skagen med et par times forsinkelse. Vi blev indkvarteret p Foldens hotel p dejlige værelser, og maden var skøn, og der var levende musik til aftensmaden. P turen s vi den store udstilling med Ps. Krøjers malerier. Derefter gik turen til grenen, vejret var med os den dag, og vi blev alle blæst godt igennem ved havet. Vi tog senere p bryghuset hvor vi fik lidt til at skylle halsen efter, det trængte vi ogs til efter at vi havde været ved havet. Næsten alle var tilfredse med turen.